Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: TOBY MELVILLE
Bild: TOBY MELVILLE

Beckham köper lägenhet – för 240 (!) miljoner kronor

Det råder ingen brist i kassan hos David Beckham.
Nu rapporterar Observer att den före detta fotbollsstjärnan har köpt en ny bostad i Florida. Priset? Cirka 240 miljoner kronor.

Att paret David och Victoria Beckham har det väl förspänt ekonomiskt är ingen hemlighet. För sju år sedan listades den före detta landslagskaptenen som också hann med spel i Manchester United, Real Madrid, PSG, Milan och LA Galaxy som världens rikaste fotbollsspelare före bland andra Lionel Messi och Cristiano Ronaldo.

Och tillgångarna verkar inte ha minskat för reklamikonen Beckham och hans familj, som nu har slagit till med ett minst sagt lyxigt bostadsinköp.

LÄS MER: Förre motståndaren om Zlatan: "Alla var rädda"

44-åringen har tillsammans med frun Victoria, känd från sin tid i popbandet Spice Girls, köpt en lägenhet i centrala Miami till priset av 240 miljoner kronor. Bostaden är 960 kvadratmeter stor och ligger högt upp i den exklusiva skyskrapan One Thousand Museum. Utöver lägenheten får familjen Beckham också tillgång till biosalong, pool och en helikopterplatta. Bland annat.

Sedan tidigare är David Beckham ägare för ett eget fotbollslag i MLS som är stationerat just i Florida, klubben Inter Miami gör i år sin första säsong i den amerikanska ligan, laget inledde serien med två förluster innan säsongen pausades på grund av spridningen av det nya coronaviruset.

LÄS MER: Ronaldinho släppt ur fängelset efter borgenssumma på 16 miljoner kronor

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.