Beata Kollmats lämnar BK Häcken

Hon anslöt till Göteborg FC 2011 och tillhörde klubben som sedermera togs över av BK Häcken fram till förra årets säsong. För nu lämnar nämligen mittbacken Beata Kollmats.

ANNONS
|

Kollmats sista tid i klubben präglades av en korsbandsskada. Hon gjorde i september comeback efter en lång skadefrånvaro och hann med att spela i både ligan och Champions League.

Men nu går framtiden vidare någon annanstans.

– Jag vill uttrycka min största tacksamhet till BK Häcken, alla fantastiska människor i och runt klubben, laget och inte minst supportrarna, som jag är glad att jag fick chansen att spela inför. Jag önskar alla stort lycka till och jag hoppas att vi ses på Hisingen igen i framtiden, säger 29-åringen till klubbens hemsida.

Innan korsbandsskadan spelade Kollmats över 100 seriematcher med Göteborg FC och var under många år en viktig kugge med en lagkaptensbindel runt armen.

ANNONS

Placeras i Italien

Så vad händer nu då för Kollmats? Det är nnu inte helt klart. Men enligt uppgifter till Sportbladet är hon på väg till den italienska Serie A-klubben Roma. Enligt Il Romanista kommer detta att bli officiellt i mitten på januari.

GP söker Beata Kollmats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS