Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: MICHAEL ERICHSEN
Bild: MICHAEL ERICHSEN

Barny uppges klar för Hammarby

Junes Barny lämnade Gais under mystiska former. Nu uppger Expressen att han är nära en övergång till Hammarby. En läkarundersökning uppges ske under torsdagen – sedan kan kreatören från Helsingborg skriva på.

Från en helt ordinarie plats på Gais mittfält och anfall till en perifer tillvaro utanför laget. Junes Barnys vår i Göteborg avslutades märkligt. I förra veckan stod det klart att 28-åringen lämnar klubben med omedelbar verkan.

– Det är inga konstigheter överhuvudtaget. Jag har inte mer att tillägga än det som står på sajten, vi går skilda vägar. That´s it. Det här är inget som behöver blåsas upp eller ge några "headlines", kommenterade tränaren Bosko Orovic då.

Nu uppger Expressen att allsvenska Hammarby blir ny klubbadress. Klubben letar offensiva förstärkningar sedan försäljningen av Pa Dibba och Erkan Zengins återresa till Turkiet.

Enligt tidningen har sportchefen Jesper Jansson fastnat för Barny. Den obligatoriska läkarundersökningen förväntas ske under torsdagen och går allt bra på den kan skåningen komma att presenteras de kommande dagarna.

Barny hann göra totalt 12 matcher, varav elva från start, i Gais.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.