Atashkadeh besviken matchvinnare: "Så kan vi inte göra"

ANNONS
|

Med en påpasslig nick i en nästa öppen målbur avgjorde William Atashkadeh Örgrytes långfredagsdrabbning med Åtvidaberg. Hans första mål för säsongen avslutade ett fint anfall längs med högerkanten – och var välkommet för en halvan av Örgrytes livsviktiga duo längst fram.

– Det är alltid bra att få göra mål tidigt. Det var skönt att det kom och att få avgöra. Förhoppningvis kommer det mer och mer nu, säger han.

Men trots att nollan i målkolumnen nu ersatts av en etta och att Örgryte nu har lika många poäng som serieledaren Värnamo var Atashkadeh långt ifrån nöjd med lagets prestation på Gamla Ullevi.

ANNONS

– Vi kommer ut och göra mål direkt i andra halvlek men spelar dåligt resten av matchen sedan. Det är tråkigt att vi bjuder in dem i onödan. Hade vi kört på hade vi gjort tre-fyra mål. Från att de inte har någonting till att vi backar hem och låter dem slå långt, säger han.

Örgryte – och Atashkadeh själv – hade bud på fler mål. Ett par frilägen, flertalet bortslarvade kontringsmöjligheter och ett lobbläge från mittcirkeln för just Atashkadeh hade kunnat förvaltats bättre.

– Om vi bara hade spelat lite rakare och tagit tillvara på de sista passningarna hade jag och Elmander kunnat göra något till. Det klaffar inte riktigt i sista tredjedelen. Vi måste hitta en spelidé som vi går efter, säger Atashkadeh och fortsätter:

– Det kommer av sig direkt efter målet. Det får vi snacka om. Så kan vi inte göra. Vi kan inte gå ner och försvara bara för vi gjort mål.

Du låter besviken trots att ni vann?

–Ja, det är jag. Jag är inte nöjd med vår andra halvlek.

ANNONS