Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Astrit Ajdarevic blir ny tv-expert

I somras lämnade Astrit Ajdarevic Djurgården. Nu är han klar som ny expert i C more.
– Jag ser fram emot att sitta på denna sidan av planen fram tills min egna karriär sätter fart igen, säger han i ett pressmeddelande.

Astrit Ajdarevic vann SM-guld med Djurgården 2019 men i somras kom beskedet att han bryter kontraktet med klubben och har varit klubblös sedan dess.

Nu blir 30-åringen fotbollsexpert i C more. Men fotbollsskorna är inte lagda på hyllan för gott.

– Jag ser fram emot att sitta på denna sidan av planen fram tills min egna karriär sätter fart igen. Jag kommer försöka prata om det jag kan och försöka få tittaren att förstå fotboll ur ett perspektiv som kanske inte alltid når ut genom rutan. Oavsett så ska detta bli otroligt kul, säger han i ett pressmeddelande.

2019 vann Astrit Ajdarevic SM-guld med Djurgården. Bild: JOHANNA LUNDBERG
2019 vann Astrit Ajdarevic SM-guld med Djurgården. Bild: JOHANNA LUNDBERG

C more skriver att Ajdarevic kommer synas som expert i ”Fotbollssöndag Europa” redan till helgen.

– Astrit Ajdarevic kommer bidra mycket med sin erfarenhet från elitfotbollen, men även med sin förmåga att våga tycka till. Astrit gjorde ett starkt avtryck när han gästade Fotbollssöndag Europa och det känns väldigt bra att få in honom som ny expert i våra fotbollssändningar, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More, i pressmeddelandet.

Astrit Ajdarevic har förutom Djurgården representerat bland annat Falkenbergs FF, Leicester City, IFK Norrköping och AEK Aten.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.