Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Arvid Brorsson tillbaka i Öis

I höstas var Arvid Brorsson, 21, hos Öis på lån – nu återvänder han till Rödblått, den här gången rör det sig om en permanent övergång.
– Det känns väldigt bra, säger Arvid Brorsson till Öis hemsida.

Förra sommaren anslöt Arvid Brorsson till Örgryte på lån från Örebro SK. Mittbacken satte direkt stort avtryck och hann starta 21 matcher under säsongen.

Nu, en vinter senare, är Brorsson tillbaka på Öisgården igen.

Redan under gårdagen kunde Nerikes Allehanda berätta att spelaren var nära en ny sejour i Sällskapet.

"Det är en bra spelare. Sedan har jag inga kommentarer vad gäller spelare i andra föreningar", skrev sportchef Igor Krulj i ett sms till GP, om uppgifterna, under söndagen.

På måndagen blev nyheten officiell. Och precis som GP kunnat berätta handlar det den här gången om en permanent övergång för försvararen som har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2022.

– Det känns väldigt bra, jag är väldigt taggad och det känns jäkligt bra att vara här. Jag kom in väldigt bra i gruppen förra året med alla grabbarna och det ska bli kul att bygga vidare med den här gruppen, säger Brorsson till Öis hemsida.

LÄS MER: Örgryte förlorade mot division 1-lag

Sportchef Igor Krulj tar vid:

– Med tanke på hur bra Arvid kom in i laget förra året och hur han bidrog känns det givetvis väldigt bra att få tillbaka honom till Göteborg permanent. Det är en långsiktig lösning som kommer göra oss starkare såväl direkt som över tid.

Sedan tidigare har Öis värvat Robin Wallinder, Jonathan Azulay, Marcus Haglind Sangré, Hampus Dahlqvist, Anel Rashkaj och Ajdin Zeljkovic under vintern.

LÄS MER: Efter skadehelvetet – känslosam comeback för Öis Arvid Sigurdsson

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.