Arsenalstjärnorna rök ihop under uppvärmningen

Säsongen hann inte ens dra igång innan det bjöds på heta känslor. Redan under uppvärmningen rök Arsenals Eddie Nketiah och Dani Ceballos ihop.

ANNONS
|

Premier League är tillbaka efter ett kortare uppehåll på grund av coronapandemin och under lördagen var det dags för avspark.

På menyn stod ett Londonderby mellan Arsenal och Fullham som återigen var tillbaka i fotbollens finrum efter en säsong i Championship.

Favoritskapet inför matchen låg hos Arsenal som kom till premiären med två nyvunna (FA-cupen och Community Shield) titlar i närminnet - men trots det var inte allt frid och fröjd i ”Gunners”-lägret.

Rök ihop under uppvärmningen

Under uppvärmningen innan matchen kunde man nämligen se hur Eddie Nketiah och Dani Ceballos rök ihop med varandra.

– Det var två som visade att de kanske var lite väl laddade, konstaterar Ola Wenström i Viasats Premier League-sändning.

ANNONS

Innan matchen hade Arsenals huvudtränare Mikel Arteta sagt att det kunde vara vissa nerver inför matchen – vilket kanske syntes, enligt Viasats expert Erik Niva.

– Vad var det Arteta (Arsenals huvudtränare) sa? ”The butterflies of the first game.” Det kan ta sig uttryck på olika sätt, säger han i Viasats sändning.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS