Arjen Robben gör comeback

Efter att ha avslutat karriären i FC Bayern München 2019 gör Arjen Robben comeback i moderklubben FC Groningen.

ANNONS
|

Arjen Robben som avgjorde Champions League-finalen för FC Bayern 2013 är en av de mest framgångsrika fotbollsspelarna i Hollands historia. Holländaren har representerat klubbar som Chelsea, Real Madrid och inte minst FC Bayern där han stannade i tio år.

Utöver Champions League-titeln har han bland annat vunnit åtta bundesliga-titlar med FC Bayern och ett VM-silver och ett VM-brons med sitt Holland.

Efter att ha lagt av med fotboll föregående år dammar den förre detta holländska landslagsspelaren av skorna från hyllan.

Arjen Robben återvänder till moderklubben FC Groningen inför kommande säsong för att hjälpa klubben i coronakrisen.

Via ett meddelande på klubbens twitterkonto meddelar storstjärnan att han gör comeback i klubben där allt startade.

ANNONS

– Jag har de senaste veckorna tänkt på vad jag kan göra för klubben och talat med folk kring FC Groningen. Framförallt har jag lyssnat till supportrarna som talat till mig, ”Arjen följ ditt hjärta.”

Den förre storstjärnans kontrakt sträcker sig över nästa säsong meddelar klubben på sin hemsida.

– Just nu vet jag inte om jag kommer lyckas. Men jag vet att mitt driv och motivation kommer vara hundraprocentigt. Min dröm är att spela i Groningentröjan igen. Vi är inte där än, men man kan drömma, avslutar Robben.

Bild: ANDREAS GEBERT
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS