Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Anna Brolin svarar på klädkritiken

I en krönika på tidingen Idrottens Affärer riktade den före detta sportjournalisten Cecilia Giertta hur kvinnorna i SVT och TV4:s EM-sändingar klädde sig. Nu svarar TV4-profilen Anna Brolin på utspelet i sin blogg. "Hör och häpna 50-talet, 2016 så funkar det alldeles utmärkt att analysera Toni Kroos passningsskicklighet iklädd tajt bralla", skriver hon.

"Tittar fler på TV4 och deras matcher för att Anna Brolin har korta klänningar och kjolar på sig? Eller fler på SVT för att Johanna Fränden har skyhöga klackar till sina supertajta pants? Eller tittar vi på tv för att vi är intresserade av de matcher som visas?"

Krönikan av före detta sportjournalisten Cecilia Giertta i Idrottens Affärer har fått stor spridning i sociala medier och rört upp känslor. En av de utpekade, Anna Brolin svarar nu Gierttas utspel i sin blogg.

"Hör och häpna 50-talet, 2016 så funkar det alldeles utmärkt att analysera Toni Kroos passningsskicklighet iklädd tight bralla, veckad kjol eller i något så oglamoröst som kavaj och slips, ja till och med i skägg", skriver hon.