Anklev tvåmålsskytt när Häcken vann

|

Inatt avslutade BK Häcken gruppspelet i Pro Soccer Classics mot Orlando. Resultatet blev 2-0 till svenskarna, efter att Björn Anklev hittat rätt två gånger. Hisingslaget hade dock behövt ett mål till för att ta sig vidare till bronsmatchen.

Enligt Häckens hemsida hade laget flera bra chanser i första halvlek utan att lyckas få bollen förbi Orlandos målvakt Sean Kelley.

Orlando kom igång bättre i den andra men det var Häcken som spräckte nollan i den 61:a matchminuten då laget fick en frispark. Martin Ericsson tog tillfället i akt och friställde Björn Anklev vid bortre stolpen.

Bara fem minuter senare var det dags igen. En missad rensning i Orlandoförsvaret fångades upp av Dominic Chatto som frispelade Anklev som placerade bollen i nät.

Resultatet innebär att Häcken nu har spelat färdigt i turneringen. i morgon väntar en träningsmatch mot Montreal.

Facit i turneringen blev en vinst, en oavgjord och en förlust.