Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Albaniens Mergim Mavraj är rasande på Ungern och Portugal och menar att deras 3-3-match var uppgjord.

Anklagelsen efter uttåget: ”Matchen var uppgjord”

EM-matchen mellan Ungern och Portugal slutade 3-3, vilket innebar att Cristiano Ronaldo och hans lag gick till åttondelsfinal som en av de bästa grupptreorna – på Albaniens bekostnad. Nu rasar backen Mergim Mavraj – och menar att målkalaset var uppgjort. – Vi är arga. Alla visste vad de behövde göra för att gå vidare, säger han.

Matchen i EM:s grupp F mellan Ungern och Portugal fullkomligt exploderade i en målkavalkad under inledningen av den andra halvleken. Efter fyra fullträffar på kort tid slutade matchen 3-3. Det gjorde att Portugal, som var i underläge hela tre gånger, tog sig vidare som en av mästerskapets fyra bästa grupptreor.

Ett lag som inte tog sig till åttondelsfinal – men som också landade på tre poäng och en tredjeplats i sin grupp, men däremot sämre målskillnad än Portugal – var Albanien. Från deras sida är man nu vansinniga på sättet som portugiserna tog sig vidare på – och menar att matchen mot Ungern var uppgjord, skriver tidningen Ojogo.
– Alla visste vad de behövde göra för att gå vidare. Matchen var uppgjord. Vi är arga, säger upprörde försvararen Mergim Mavraj till sajten.

Den 30-årige backen spelar till vardags i tyska Köln – och var en av Albaniens bästa spelare under EM-turneringen.
– Är det seriöst att göra sådana avtal i en sådan här turnering? undrar han.

I åttondelsfinalen kommer Portugal att möta Kroatien medan Ungern ställs mot Belgien.

Lagen som kom före Albanien i grupp A var Frankrike och Schweiz.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.