Anfallaren klar för Love Island

Engelska Halifax Town fick sig en överraskning under sitt försäsongsläger. Deras forward Jamie Allen valde att lämna klubben för att delta i den brittiska dokusåpan Love Island.

ANNONS
|

Halifax Town har gått ut med att deras forward Jamie Allen har lämnat deras försäsongsläge vara att vara med i dokusåpan Love Island.

Allen, 27, har spelat för Halifax Town, vilka är hemmahörande i National League – ligan under League 2, sedan 2019.

Anfallaren som även representerar Montserrat i landslagssammanhang var ordinarie i Halifax förra säsongen och spelade 24 matcher för klubben och gjorde ett mål.

Men nu kommer alltså Allen missa en större del av försäsongen för att vara en del av Love Island, ett dejtingprogram där deltagare måste ”para ihop sig” med varandra för att undvika att bli ”dumpade.

ANNONS

Halifax Town sa följande i ett uttalande under onsdagen:

”Jamie Allen har bestämt sig för att vara med i Love Island 2022 och gjorde det klart att den här möjligheten var väldigt viktig för honom. Hans beslut kommer diskuteras när han återvänder.”

Andra med fotbollskoppling som kommer delta i brittiska Love Island kommande säsong är Gemma Owen, dotter till före detta Liverpool- och Englands-anfallaren Michael Owen.

LÄS MER:Här dyker Liverpool-ikonen upp – i Göteborg

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS