Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/2

Anfallare ansluter till Gais: "Skyttekungar är alltid välkomna"

Gais fortsätter att värva in nya spelare till truppen. Under torsdagen tog man in offensiva kvalitéer när man värvade division 1-spelaren Edin Hamidovic som ansluter till klubben efter årsskiftet. – Skyttekungar är alltid välkomna, säger tränare Bosko Orovic på klubbens hemsida.

Gais har inte legat på latsidan den senaste tiden när det kommer till att jobba på att förstärka truppen. Spelarna som har provtränat med klubben är många och under torsdagen stod det klart att greken Mavroudis Bougaidis ansluter till klubben.

LÄS MER: Grekisk försvarare klar för Gais: "Har ett starkt CV"

Senare under dagen kunde man presentera ännu ett nyförvärv, division 1-anfallaren Edin Hamidovic som sedan 2016 spelat i Husqvarna FF.

– Efter tre år i division 1 har jag känt att jag vill ta nästa steg i min utveckling och att jag vill spela på en högre nivå nästa år. Det fanns intresse från flera klubbar men jag har fått jättebra intryck av GAIS och jag tror mycket på den modell som Bosko Orovic vill införa i laget. Jag ser väldigt mycket fram emot att få representera klubben i framtiden och hoppas såklart att kunna bidra med poäng under de kommande åren, säger han på Gais hemsida.

"En mycket bra anfallare"

Hamidovic kommer att ansluta till Gais-gården efter årsskiftet, innan Husqvarna har han tidigare representerat Motala AIF, Skövde AIK och J-södra. Under den gångna säsongen har han stått för sex mål för Smålandsklubben.

– Det är en mycket bra anfallare som kan användas i flera olika roller. Han är snabb och duktig med bollen och har visat över åren att han är en säker avslutare. Skyttekungar är alltid välkomna och det här är en kille som har alla förutsättningar för att bli en publikfavorit. Nu har vi säkrat upp honom för nästa säsong och det känns bra att redan nu ha klart med en fin offensiv förstärkning.

Hamidovic kontrakt sträcker sig till 2020.