Andreas Granqvist ångrar inte sitt pajas-utbrott

Andreas Granqvist skapade rubriker efter att han tappat humöret och kallat Sirius ”jävla pajaser” efter en match. Men han vill inte få utbrottet ogjort.
– Jag ångrar mig inte, säger han enligt Sportbladet.

ANNONS
|

Att första halvan på den allsvenska säsongen varit en mardröm för Helsingborgs IF är knappast en överdrift.

Skånelaget har endast lyckats ta två segrar på sina 16 matcher och ligger längst ner i tabellen, dock på samma poäng som Kalmar FF och Falkenbergs FF.

Ett faktum som knappast gjorde saken bättre när man i måndags förlorade mot Sirius efter att Mohammed Saeid avgjort i den 89:e minuten.

Men det var knappast resultatet som fick de stora rubrikerna. Det var i stället Andreas Granqvists utbrott i Olympias katakomber.

– Ni får gå in i omklädningsrummet och fira, era jävla pajasar. Rydström (Henrik, tränaren), kom igen för fan! Ni kan väl fira i omklädningsrummet? Fair play att ni vinner, men ni kan väl gå in i omklädningsrummet och fira?, utbrast landslagsmittbacken enligt SVT.

ANNONS
Andreas Granqvist ångrar inte sitt utbrott efter måndagens förlust mot Sirius.
Andreas Granqvist ångrar inte sitt utbrott efter måndagens förlust mot Sirius. Bild: LUDVIG THUNMAN

Nu kommenterar Andreas Granqvist sitt utbrott som fick stor uppmärksamhet.

– Jag har lagt det bakom mig. Jag borde kanske inte ha reagerat som jag gjorde. Men det visar också att glöden finns där, säger ”Granen” till Sportbladet och fortsätter:

– Jag ångrar mig inte. Jag fick ut det jag ville. Men det är inga hard feelings mellan mig och Sirius, Rydström eller Ola (Andersson). Jag har lagt det bakom mig och inte lagt en tanke på det i efterhand.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS