Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Andersson kritisk: "Det ska vara slut långt före"

Det svenska landslaget var minst sagt illa ute mot Luxemburg trots mängder med chanser. Efter matchen var Janne Andersson kritik. – Det ska vara slut långt före, säger han till Kanal 5.

Skott efter skott, avslut efter avslut men Sverige fick endast in en boll på Luxemburg. Högerbacken Mikael Lustig dundrade in bollen efter en fin framspelning av Marcus Berg. Just Berg fick mängder med chanser och borde blivit målskytt flera gånger om. Men vare sig Berg, Guidetti eller Forsberg lyckades hamna i målprotokollet.
Oskärpan framför mål ledde till att det blev nervöst i slutet då Luxemburg var nära att få in en kvittering. Efter matchen var förbundskapten Janne Andersson irriterad.
– Gör man inte mål på sina lägen så kan det jäklas i slutet. Jag tycker ändå killarna totalt genomför det bra. Men det ska vara slut långt före. Det här var vår andra match och vi lär oss för varje match vi spelar. Det är en godkänd match men den ska vara slut långt före, säger han till Kanal 5.

Nervös i slutet?
– Det är ju fotboll när den är som hemskast. Men vi måste vara noggrannare i våra avslut. Vi förvaltar inte chanserna tillräckligt bra. Vi ska inte behöva hamna i det här läget, säger han.