Ander Herrera rånades under tisdagen vid ett trafikljus.
Ander Herrera rånades under tisdagen vid ett trafikljus. Bild: BENOIT TESSIER

Ander Herrera rånad av prostituerad

PSG:s stjärna Ander Herrera rånades under tisdagen. Enligt uppgifter ska en prostituerad kvinna ha tagit sig in i hans bil när han stannade vid ett trafikljus.

ANNONS
|

Det var under tisdagskvällen när PSG:s mittfältare Ander Herrera var på väg hem från hemmaarenan Parc de Prince som han blev rånad. Stjärnan stannade vid ett trafikljus när en prostituerad kvinna tog sig in i hans bil, rapporterar flera franska medier.

Tvingades köra

Polisen larmades till Boulogneskogen vid 20-tiden. Enligt Le Parisien har kvinnan upptäckt 32-åringens mobil och plånbok som låg synliga i bilen. Stjärnan tvingades sedan köra till en specifik plats för att få tillbaka sin telefon, vilket han också gjorde. Däremot blev han bestulen på 200 euro.

Enligt Le Point har spelaren uppgett att han uppfattade att kvinnan höll något i handen som han trodde kunde vara ett vapen. Han har också sagt att det var något fel med centrallåset, vilket möjliggjorde att intrånget i bilen.

ANNONS

Ander Herrera är en spansk fotbollsspelare som tidigare spelat för Manchester United. Han kom till PSG under 2019 och har kontrakt med klubben till 2024.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS