Allsvensk fotbollsdomare bötfälls – stal bakmaskin på Ica Maxi

En svensk fotbollsdomare med allsvenska meriter har fällts för stöld och fått 12 000 kronor i böter. Detta efter att tagit med sig en bakmaskin från Ica Maxi utan att betala. Det rapporterar SportExpressen.
– Det är skämmigt, säger domaren till tidningen.

ANNONS
|

Det var i mars i år som den svenska fotbollsdomaren, som har meriter från allsvenskan, åkt fast för att olovligen tagit varor från Ica Maxi till ett värde av 1 200 kronor. Han gjorde det tillsammans med en kvinna.

Det här är SportExpressen först med att rapportera om och tidningen har också varit i kontakt med fotbollsdomaren som hävdar att det hela var ett misstag.

– Det är så löjligt att det finns inte. Vi var och storhandlade och så hade vi glömt att scanna in en bakmaskin. Det var jäkligt olyckligt, det var inte så att jag inte ville betala för den här bakmaskinen, säger domaren till SportExpressen.

ANNONS

Fotbollsdomaren är fortfarande aktiv, men har ännu inte varit i kontakt med svenska fotbollsförbundet om det som inträffat. Det säger han däremot att han ska ta tag i.

– Jag tycker bara att det här är skämmigt, säger fotbollsdomaren.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS