IFK Göteborgs Alexander Jallow och Östersunds Ludvig Fritzson under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Östersund den 6 augusti 2020 i Göteborg.
IFK Göteborgs Alexander Jallow och Östersunds Ludvig Fritzson under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Östersund den 6 augusti 2020 i Göteborg. Bild: NICKLAS ELMRIN

Alexander Jallow om kemin med Hosam Aiesh

Succéssivt har han tagit en ordinarie plats i Blåvitts backlinje. 22-årige Alexander Jallow har hittat kemi med radarpartnern Hosam Aiesh.
– Jag tror motståndarna tycker det är jobbigt att möta oss, säger Jallow.

ANNONS
|

Under sin tämligen korta tid på Kamratgården har högerbacken Alexander Jallow, 22, hunnit med om att vara petad, ordinarie och att bli cupmästare.

Nu, inför matchen mot Örebro SK, har Jallow spelat till sig en ordinarie plats till höger i backlinjen.

– Jag mår bra. Känner att jag återhämtar mig snabbt och är fräsch och pigg, trots det täta schemat. Sen är det svårt att vara riktigt nöjd med sig själv när laget inte vinner och jag vet att jag kan vara mycket bättre, säger Jallow.

”De tycker nog det är jobbigt att möta oss...”

Ihop med Hosam Aiesh har Jallow vid flera tillfällen gått på offensiva utflykter och kombinerat.

ANNONS

– Vi har ett bra samspel och bra kemi. Vi hittar varandra bra, vem som ska vara i innerkorridor och vem som ska vara i den yttre. Motståndarna tycker nog det är jobbigt att möta oss, vi gör det väldigt bra tycker jag. Men det kan bli bättre.

De senaste matcherna har Alexander Jallow också kommit till fler avslutslägen.

– Jag är väldigt offensiv av mig, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS