Alexander Jallow och Yahya Kalley uppges lämna IFK Göteborg

Under våren har en följetong varit Alexander Jallows vara eller icke vara i den blåvita tröjan. Ytterbacken ser nu ut att vara på väg lämna IFK Göteborg och kan få sällskap av Yahya Kalley, uppger Sportbladet

ANNONS
|

Under våren har Alexander Jallow ryktats till flertalet storklubbar ute i Europa, som Anderlecht, Sampdoria och Torino.

23-åringen som kom från Jönköping Södra 2020 har tidigare kommenterat flyttryktena till Fotbollskanalen och sagt att han varit sugen på en flytt.

Nu kan han få sällskap med flyttlasset, uppger Sportbladet.

IFK Göteborg uppges nämligen förlora även Yahya Kalley utomlands. Där är det holländska FC Groningen som ska stå för intresset.

19-åringen kom under sommaren 2020 och imponerade med sin snabbhet men har i år fått vårsäsongen spolierad av skador.

IFK Göteborgs sportchef Pontus Farnerud är fåordig kring flyttryktena men säger att det finns spelare i klubben som har dragit till sig scouternas ögon.

ANNONS

– Vi har flera spelare som är intressanta för utländska klubbar. De spelarna har en ålder och spelar på positioner som vi vet skapar intresse. Sen kommenterar vi inte ytterligare innan det blir konkret, säger han till GP.

Tittar ni på förstärkningar redan nu?

– Vi tittar på alla positioner. Det gäller att vara aktiv och proaktiv i vårt arbete avseende spelare som kan försvinna, säger Pontus Farnerud.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS