Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Aleesami om flyttryktena: "Klart det är intressant"

Gör Haitam Aleesami sin sista match i Blåvitt i Finland? Ryktena om att vänsterbacken är klar för Palermo går heta. - Klart det är intressant, jag gillar italiensk fotboll, säger norrmannen.

IFK Göteborg kan snart få leta efter en ny vänsterback. Haitam Aleesami rapporteras vara hett villebråd för Serie A-klubben Palermo. Norrmannen säger att en flytt till Sicilien vore ett steg i rätt riktning. 

- Jag tycker Serie A är en bra liga, i likhet med många andra ligor. Det är ett tecken på att jag har gjort det bra, säger han. 

Jobbig tid

Sedan ryktena om att den norske landslagsmannen var aktuell för en flytt till Palermo kom ut för en vecka sedan har det varit en påfrestande tid för honom. 

- Jag försöker hålla mig 100 procent professionell. Jag ska inte bara leverera för mig själv utan för laget och fansen. Jag gör så gott jag kan och jag tycker inte jag har spelat några dåliga matcher sen det kom ut, säger han och fortsätter:

- De dagarna som har varit nu har det varit norsk media, svensk media, vänner och familj som har hört av sig i min telefon som undrar vad som händer. Det har varit lite jobbigt. Utan att jag använde min telefon gick den slut på ström två gånger om, säger han. 

"Finns intresse från flera klubbar"

Mats Gren berättar att ingenting är klart, men medger att det är flera klubbar som är tittar på Aleesami. 

- Ja, det finns intresse från flera klubbar, sen får vi se hur snabbt det går, säger han.

Hänger någonting på hur det går i matchen?

- Nja, det är alltid så att om spelaren vill gå så får man alltid titta om det går att hitta en lösning. Vi kan veta om vi går vidare härifrån men vi vet ändå inte om vi går vidare till ett gruppspel. En omgång till är ger inte de stora pengarna.

Hur ser du på anfallssituationen?

- Vi väntar ut den här matchen, skulle vi gå vidare så väntar vi på lottningen på fredagen. Det är inga beslut fattade.