AIK:s tränare Bartosz Grzelak sitter fast på Öland med laget.
AIK:s tränare Bartosz Grzelak sitter fast på Öland med laget. Bild: JESPER ZERMAN

AIK sitter fast på Öland efter rån på en ICA-butik

AIK fastnade i trafiken. På Öland. Efter ett rån på en ICA-butik. Vilket innebär att söndagens möte med Kalmar tvingas skjutas upp flera timmar.

ANNONS
|

AIK ska spela match mot Kalmar under söndagen.

Matchen föregås dock av ett drama på Öland.

När laget skulle ta sig från ön, och in till matchen uppstod ett trafikkaos.

Detta efter ett rån på en ICA-butik under lördagsnatten.

Efter rånet ska gärningsmännen ha krockat med flyktbilen.

”Det stämmer. Vi åkte riktigt tidigt, men det är köer så det rullar så sakteliga på”, skriver klubbens pressansvariga Stefan Mellerborg i ett sms till SportExpressen.

På grund av detta kommer söndagens matchen mot Kalmar att skjutas upp.

– Vår sändning kommer att starta 17.00 på Dplay och Kanal 5 med matchstart 17.30. Starten kan förskjutas om AIK anländer senare än vad som är beräknat just nu, säger Jessica Linnman, kommunikationsdirektör på Dplay, till Sportbladet.

ANNONS

För AIK skulle lagets nye tränare Bartosz Grzelak göra sin första match med huvudansvaret. Han hade kunnat få en trevligare uppladdning.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS