1/4

Agenten: "Zlatan vet vad han vill"

Kvar i Manchester United? En superlön i Kina? En flytt över Atlanten? Frågorna kring Zlatan Ibrahimovic framtid är fortsatt många, men ska man tro svenskens agent Mino Raiola så har Zlatan en klar blid av framtiden. – Zlatan vet vad han vill, säger Raiola till RMC Sport.

Ett kontraktsförslag på ytterligare ett år i Manchester United ligger på bordet för Zlatan Ibrahimovic men ännu har 35-åringen inte fattat något beslut.

Det har ryktats om en flytt till LA Galaxy i amerikanska MLS och även om penningstinna kontraktsförslag från Kina. Om man ska tro svenskens agent Mino Raiola så har Zlatan i alla fall en klar bild av vad som väntar.

– Zlatan vet vad han vill. Han vill spela final i Champions League och vinna den om det är möjligt, säger Raiola till den franska radiokanalen RMC Sport enligt Manchester Evening News.

Manchester United parkerar just nu på femte plats i Premier League, med fyra poäng upp till fjärdeplatsen som innebär spel i Champions League och besked lär vänta kring hans framtid enligt Raiola.

– Vi kommer inte låta oss pressas och vi kommer att ta rätt beslut. Zlatan har viljan och han är motiverad. Det är inte pengar som motiverar honom till att fortsätta, han vill spela på den högsta nivån, säger han.