Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Agenten: "Han vill vara kvar i Göteborg"

Tom Pettersson har ryktats vara på väg bort från IFK Göteborg för att flytta till Djurgården. Men någon flytt till huvudstaden ser inte ut att bli av. – Det är kallare än någonsin, säger mittfältarens agent, Arash Bayat till Matchdax.

Tom Pettersson har fått sparsamt med speltid i IFK Göteborg under årets säsong och så sent som i somras ryktades mittfältaren vara på väg till Djurgården. I en intervju med Matchdax bekräftar Petterssons agent, Arash Bayat, att Stockholmsklubben vid ett flertal gånger försökt landa en värvning, men att Stockholmsklubbens intresse för den tidigare Åtvidaberg-spelaren på senare tid har svalnat.  

– Bosse (Andersson) och jag har haft långtgående diskussioner om Tom, men det har inte blivit av alls. Tom är inte på väg till Djurgården så mycket kan jag säga, säger Bayat.

Han fortsätter: 

– Det är kallare än någonsin just nu. Nu har vi inte hört något alls från Djurgården.

En match återstår av säsongen, sedan ska Pettersson, hans sambo Johanna Almgren och Arash Bayat sitta ned och diskutera mittfältarens framtid. Det berättar agenten. Och även om det inte ser ut att bli någon flytt till Djurgården så berättar Bayat i intervjun med Matchdax att det inte är omöjligt att det trots allt blir ett klubbyte för 26-åringen. Men han menar samtidigt det finns mycket som talar för att Pettersson också nästa säsong kommer vara en del av IFK Göteborg. Sambon Johanna Almgren är tränare för Kungsbackas damlag, ett uppdrag hon inte kan lämna hur som helst, vilket gör en flytt mer komplicerad. 

– Tom vill vara kvar i Göteborg, han och sambon blev föräldrar för inte så länge sedan. Han vill spela i IFK Göteborg och försöka ta en plats i laget, säger Bayat.