Häckens Adam Andersson under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Häcken och Mjällby den 24 oktober 2020 i Göteborg.
Häckens Adam Andersson under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Häcken och Mjällby den 24 oktober 2020 i Göteborg. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Adam Andersson uppges lämna för Rosenborg

Adam Andersson ser ut att ha gjort sin sista match i BK Häcken. Den 24-åriga högerbacken är så gott som klar för norska Rosenborg, uppger Fotbolldirekt.

ANNONS
|

Adam Andersson har haft ett tufft år i BK Häcken, speltiden har minskat och han har inte hymlat med att han kan lämna Hisingsklubben.

– Kommer det en annan klubb som har en bättre plan för mig än vad Häcken har - då lär jag hoppa på det tåget, har Adam Andersson tidigare sagt till GP

Uppges klar för Rosenborg

Adam Andersson kom tillsammans med tvillingbrodern Joel, från Västra Frölunda 2013. Joel spelar sen tid tillbaka FC Mittjylland och nu ser även Adam ut att lämna för en skandinavisk bjässe.

Rosenborg som för närvarande ligger fyra i Elitserien i Norge och som tränas av Åge Haride uppges vara nästa destination för ytterbacken.

ANNONS

Enligt norska Addresavisen har Adam Andersson varit i förhandling med klubben och ska nu enligt Fotbolldirekt vara muntligt överens med den forna stormakten från Trondheim.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS