Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Örgryte förlänger med duo

Örgryte har ett pussel att lägga med många spelare på utgående kontrakt. Under torsdagen lades två bitar – när Karl-Johan Lindblad och Anton Lans förlängde sina kontrakt.

GP har tidigare skrivit om den stora spelarflykt (och tränarflykt) som riskerar drabba Örgryte IS efter säsongen.

Under torsdagen presenterade klubben två åtgärder för lagbygget inför nästa säsong. Karl-Johan Lindblad, som kom till klubben inför förra säsongen, har förlängt sitt kontakt med 1+1 år – alltså minst till och med 2020.

– Jag vill börja med att säga att jag är väldigt tacksam och glad över att få förlänga mitt kontrakt med ÖIS. Det har varit ett knepigt år för mig i och med skadan, det känns som att min karriär har pausats, säger mittbacken till Örgrytes hemsida.

LÄS MER: Skadesmällen: Öis-försvararens hälsena av

Även backkollegan stannar

Lindblad har stått utanför laget sedan mars med en skadad hälsena, men hoppas kunna vara tillbaka i spel tidigare än först beräknat.

Även försvarskollegan Anton Lans har förlängt sitt kontrakt. Han har skrivit på för två nya år – till och med säsongen 2021.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för två nya år med ÖIS, det var en självklarhet för mig. Det känns som att vi har någonting väldigt spännande på gång och det är en fantastisk grupp spelare och ledare här, säger Lans till Örgrytes hemsida.

LÄS MER: Öis kan tappa sju nyckelspelare: "Den som lever får se"

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.