Örebro-anfallaren hade lekstuga mot Blåvitt

IFK Göteborg åkte på en praktsmäll under första halvleken borta mot Örebro, hemmalaget var överlägsna och efter 35 minuter låg Blåvitt under med 4-0. – Det tro fan att det inte får se ut såhär, säger Blåvitts tränare Jörgen Lennartsson till Cmore inför andra halvlek.

|

Tre viktiga poäng stod på spel när IFK Göteborg gästade Örebro SK på Behrn Arena. I tabellen hade de bägge lagen lika många poäng, på plan var det däremot en klasskillnad av sällan skådat slag.

Blåvitt stod för sin klart svagaste halvlek på länge, spelet föll på samtliga delar av planen och backlinjen var näst intill obefintlig. Något som visade sig när Nahir Besara gav hemmalaget ledningen redan efter tiominuter.

Efter ledningsmålet rasade målen in i ett, för IFK Göteborg, oroväckande tempo. Hemmalaget hade lekstuga med gästerna och efter bara 35 minuter kunde Nahir Besara utöka till 4-0 med sitt tredje mål.

– Det tro fan att det inte får se ut såhär, säger Blåvitts tränare Jörgen Lennartsson till Cmoreinför andra halvlek.