Öis mot botten efter ny förlust

ANNONS
|

Hemmalagets mål kom i den 35:e minuten genom Peiman Eliassi, framspelad av David Johannesson. Därefter väntade 55 minuter plus stopptid där, i tur och ordning, Adam Rosén, Henrik Carlsson och Oskar Wallén testade Ljungskile-målvaken Magnus Berglöf. Utan resultat.

Och det hjälpte inte heller att hemmalagets Niclas Andersén i mitten av den andra halvleken drog på sig sitt andra gula kort.

– Efter utvisningen drog de sig tillbaka ännu mer. Vi fick svårt att spela oss fram och fick skapa chanser på fasta situationer och inlägg. Vi skapar en del, men bollen ville inte in, säger Adam Rosén som i slutet av matchen lyftes upp i anfallet.

ANNONS

Målnollan är Örgrytes sjunde på 14 seriematcher den här säsongen. I och med förlusten ligger Örgryte på 14:e plats i tabellen, blott en poäng före Värnamo under nedflyttningsstrecket. Bottenkonkurrenten har dessutom två matcher till godo.

– Vi har träning i morgon (måndag) och därefter väntar semester. Det gäller att ta tillvara på den här tiden. Vi har fortfarande stora chanser att vända på det här, säger Adam Rosén.

ANNONS