Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/23

Öis hoppas på Elmander-dispens: "Vi har gjort allt"

Öis har goda förhoppningar om att de ska få dispens för Johan Elmander. "Vi har gjort allt", skriver klubbchefen Pierre Edström på klubbens hemsida.

Under tisdagen kunde GP berätta att Johan Elmander är överens med Öis om en återkomst till klubben. Detta 16 år senare efter flytten från Öis. Under onsdagsmorgon bekräftade förbundet till GP att klubben har skickat in en dispensansökan i hopp om att få Johan Elmander spelklar för klubben.
"På grund av Svenska Fotbollförbundets regelverk måste en dispens sökas för att få Johan Elmander spelklar. Vi har därför valt att inte kommentera något innan vi har fått tävlingskommittens godkännande", skriver klubbchefen Pierre Edström på klubbens hemsida.

Gerhard Sager, ordförande i fotbollförbundets tävlingsnämnd, berättar för GP att förbundet hade fem ärenden uppe på sitt bord i våras. Då fick två spelare positivt besked. Öis hoppas nu på ett liknande besked för Elmander.
"Vi har gjort allt för att tillgodose förbundets krav/önskemål vad gäller en så kallad dispensansökan och hoppas på ett positivt svar inom kort", skriver Edström.