Örgrytes Calle Wede under en match i Superettan  mellan Örgryte och Halmstad den 23 juni 2020 i Göteborg.
Örgrytes Calle Wede under en match i Superettan mellan Örgryte och Halmstad den 23 juni 2020 i Göteborg. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Öis förlänger med knäskadade Wede

Säsongen har precis tagit slut. Men redan nu förlänger Öis med knäskadade Carl Wede.

ANNONS
|

Årets upplaga av superettan var en stor missräkning för Sveriges äldsta förening som klarade kontraktet i sista omgången.

Säsongen bjöd flertalet olyckliga missräkningar och avbräck var av Carl Wedes korsbandsskada under sommaren var ett av de tyngre.

Det var under en match mot Västerås SK som olyckan var framme och yttermittfältaren som fortfarande rehabiliterar sin knäskada hade ett kontrakt som gick ut i slutet av säsongen.

Men Öis meddelar nu att man förlänger kontraktet med 30-åringen ytterligare sex månader för att underlätta Carl Wedes rehabliteringsperiod.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS