Först var det kolsvart. Sen var det endast en lampa som lös på Rosenlunds IP i Jönköping.
Först var det kolsvart. Sen var det endast en lampa som lös på Rosenlunds IP i Jönköping. Bild: C More

Öis cupmatch avbröts efter strömavbrott

Örgrytes möte med Jönköpings Södra avbröts tillfälligt. Detta efter att lamporna slocknat på Rosenlunds IP där cupmötet äger rum.
– Det blev helt plötsligt väldigt mörkt, konstaterade C Mores kommentator.

ANNONS
|

Det var två lag utan något att spela för i Svenska cupen som möttes på Rosenlunds IP i Jönköping. Dryga 60 minuter var spelade när Örgryte var i full fart med att lyfta upp spelet och anfalla mot Jönköping Södra.

Men plötsligt. Kolsvart.

– Oj, vad händer här nu?, frågar sig C Mores kommentator.

Samtliga lampor hade helt plötsligt slocknat. Fansen fortsatte att sjunga, samtidigt som de tände lamporna på sina mobiler, men matchen fick avbrytas tillfälligt.

– Det blev helt plötsligt väldigt mörkt. Nu får publiken ta fram mobiltelefonerna för att lysa upp det här. De får sköta belysningen. Vi får se varför belysningen har försvunnit från Rosenlunds IP. Det kom ju väldigt olägligt.

ANNONS

Efter cirka sex minuters avbrott var dock matchen igång igen.

Enligt C Mores kommentator på plats ska det ha varit en timer som ska ha fått lamporna att slockna.

Matchen slutade 2–0 till J-Södra.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS