Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Det svenska ekipaget Douglas Lindelöw på Balahe placerade sig på tredje plats.

Fort och felfritt när Lindelöw kom trea

Fort och felfritt var ledorden när den internationella tidshoppningen avgjordes i Scandinavium på torsdagskvällen. Fem svenskar placerade sig.

Bäst gick för Douglas Lindelöw som slutade på tredje plats, bara en dryg sekund efter kvällens snabbaste, Oliver Lazarus, Sydafrika

- Jag är nöjd med min insats, men här fanns de som var snabbare. Inte mycket att göra åt, förklarade Douglas Lindelöw efteråt.

På andra plats slutade holländaren Jur Vrieling, två hundradelar efter segraren.

Douglas Lindelöw, som på torsdagen tävlade med Balahe, tycks vara i gott slag. För knappt två veckor sedan vann han Grand prix i Borås och håller den goda formen i sig kan de närmaste dagarna i Scandinavium bli intressanta.

Jens Fredricson, Avon, slutade sexa och Emma Emanuelsson kom sjua med Obelix. Ytterligare två svenskar fanns med bland de tolv placerade, Helena Persson på tionde plats och Jenny Johansson som slutade elva.

Två till av de svenskarna red felfritt, Linda Heed på trettonde plats och Nicole Persson som slutade på 16:e plats. Malin Baryard och Tornesch (18:e plats) plats rev inte heller med fick ett tidsfel.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.