Flickvännen om Duplantis: ”Nästan för svensk”

Den svensk-amerikanske stavhoppsstjärnan Armand Duplantis och flickvännen Desiré Inglander berättar i en intervju med Elle om deras relation.

ANNONS
|

Duplantis är världens främsta stavhoppare och bor tillsammans med flickvännen Desiré Inglander i Stockholm. I en intervju med Elle berättar de om huruvida de upplever kulturkrockar i sin relation.

– Inte så mycket i relationen. Armand är liksom, ibland är du nästan för svensk för mig. Du kan varenda steg för att bli en typisk svensk, säger Inglander.

Köper bara svenska klädmärken

Duplantis säger också att han enbart köper svenska klädmärken.

– Ja, jag började med det för cirka 1,5 år sedan. Jag kände mig tacksam för den position jag är i och över hur välkomnande alla svenskar är. Så jag tänkte att när jag får en chans vill jag stötta svenska företag, säger han.

ANNONS

Paret berättar att de träffades på en midsommarfest för två år sedan och snabbt förstod att de var kära i varandra.

– Vi hade dejtat i 3-4 månader och jag skulle tillbaka till USA för att träna för utomhussäsongen. Och jag brukar aldrig resa om jag inte måste, men Desiré var i Istanbul för ett modelljobb, så jag sköt upp USA-resan och åkte och hälsade på henne i stället. Då insåg jag att det här är på riktigt. Det var en stor grej för mig att göra. Och sen hade vi en fantastisk semester ihop, säger Duplantis.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS