|

Malmö FF var pressat men lyfte en stund och vann mot Mjällby med 1-0 (0-0).

Det efter en total scenförändring inför över 15 000 på Swedbank stadion.

Mjällby dominerade.

Men med en kvart kvar nickade Guillermo Molins in 1-0 och säkrade MFF-sviten på fyra raka segrar.

Molins blev helt fri i bortre straffområdet och satte pannan till inhopparen Jimmy Durmaz perfekta cross.

Mjällby-målvakten Mattias Asper var chanslös.

Det var han också på Daniel Larssons jätteskott minuterna efter. Men då hade Asper hjälp av ribban.

Mjällby förde spelet i över en timme.

Med Tobias Grahn styrande på det centrala mittfältet.

Malmö kom inte i gång med sitt snabba spel. Och då blev det inga målchanser heller, första skottet på mål, och som doftande rejäl chans kom efter 45 minuter (Jiloan Hamad).

Moestafa El Kabir. Mjällbys snabbe anfallsspets, hann med mycket mer. Blev varnad och är avstängd i nästa match.

Träffade ribban med en lobb som var centimetrar från att gå i mål.

Lobbade en gång till i ribban.

Sprintade ifrån Malmöförsvaret på ett långt Mattias Asper-utkast men MFF-målvakten Dusan Melichárek vräkte sig ut i straffområdet och hann täcka.

Men det var mycket Tobias Grahn också. En dribbling vid kortlinjen och ett skott under ribban som Melichárek fick fingrarna på.