Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Barcelonas Sergio Agüero fördes till sjukhus.
Barcelonas Sergio Agüero fördes till sjukhus. Bild: Joan Monfort/AP/TT

FC Barcelonas Sergio Agüero till sjukhus

Sergio Aguero fördes till sjukhus under Barcelonas match mot Alaves på lördagskvällen. Detta efter att han haft smärtor i bröstet under den första halvleken.

Det var i 42:a minuten som Barcelonas anfallsstjärna Sergio Aguero tvingades byta. Han hade problem även innan dess, och valde alltså till slut att avbryta matchen. Philippe Coutinho kom in istället för argentinaren.

Enligt ESPN kunde anfallaren gå av planen på egen hand.

FC Barcelona meddelar på sin hemsida att Sergio Aguero fördes till sjukhus efter att han lämnat planen.

”Sergio Aguero hade problem med bröstsmärtor under stora delar av första halvleken. Han ersattes av Philippe Coutinho och fördes sedan till sjukhus för en hjärtundersökning”, skriver klubben.

Matchen, den första för Barça sedan tränare Ronald Koeman kickats, slutade 1–1.

Sergio Aguero är ny i Barcelona för den här säsongen, men har haft en del skadeproblem. Hittills har han bara hunnit med tre matcher och ett mål i La Liga.

Den katalanska klubben ligger nia i tabellen, vilket bidrog till att Ronald Koeman fick sparken. Sergi Barjuan har tillsatts som en temporär lösning på tränarposten, men FC Barcelona söker efter en ny tränare. Bland kandidaterna att ta över jobbet har den tidigare spelarlegendaren Xavi nämnts frekvent.