Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Försvaras efter jättefiaskot – av sin mamma

Ronda Rouseys comeback tog slut redan efter 48 sekunder. MMA-stjärnan knockades av brasilianskan Amanda Nunes och hånades sedan. Nu kommer dock Rouseys mamma till hennes försvar. "Ni som vill kritisera Rondo, jag vill bara påpeka några saker", skriver hon i ett blogginlägg.

Den enormt upphausade titelmatchen mellan Amanda Nunes och Ronda Rousey blev en kort historia. Rousey, som gjorde comeback i UFC, knockades efter 48 sekunder och efter matchen hånades hon av Nunes.

– Jag är bäst på den här planeten, nu kan Rousey sluta och fortsätta med filmer, glöm henne, sa brasilianskan efter fajten.

LÄS OCKSÅ: Här knockas stjärnan i comebacken

Rouseys lämnade snabbt efter förlusten och ställde inte upp för några intervjuer, något som hon kritiserades för. Men nu kommer Rouseys mamma AnnMaria De Mars ut och försvarar sin dotter.

"Alla som har kritiserat Ronda för att ta en förlust så hårt, för att inte bara skaka av sig det, förstår inte att det som gjort Ronda så framgångsrik är att hon VERKLIGEN bryr sig om att vinna på ett sätt som jag inte tror att gemene man kan förstå", skriver hon i ett blogginlägg och fortsätter:

"Att verkligen bry sig om något och jobba ditt hårdaste för att uppnå det betyder inte att du tar rätt beslut hundra procent av tiden. Ni som vill kritisera Rondo, jag vill bara påpeka några saker. Jag känner henne bättre än någon annan och hon är en smart, snäll, begåvad, generös, hårt arbetande person."

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.