Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Örebro besegrade Östersund med 2–0.

Förlust avslutade tung Östersundsvecka

Östersunds FK har det tungt både på och utanför planen. 0–2-förlusten hemma mot Örebro blev slutpunkten på en minst sagt turbulent vecka i klubben.

Östersunds FK har varit klubben på allas läppar i fotbolls-Sverige den här veckan. Brottsmisstankarna mot ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg har kastat en mörk skugga över den jämtländska klubben, som inte heller har någon tröst att finna i lagets prestationer i allsvenskan.

När Örebro gästade Jämtkraft arena blev fjolårets succélag utan poäng – och står kvar på endast fyra poäng efter fem matcher.

- Det är bara att köra på så kommer det snart att vända. Jag är inte orolig, säger ÖFK-stjärnan Ken Sema till C More.

- Allt med Kindberg är inget som vi går runt och har i våra huvuden.

I 40:e minuten spelade Nahir Besara fram den framstormande högeryttern Daniel Björnkvist, som chippade bollen mot ÖFK-målet. Mittbacken Sotirios Papagiannopoulos försökte desperat kasta sig och rensa undan bollen, som han i stället skickade in i eget mål via ribban.

I 90:e minuten låg Björnkvist bakom Isaac Boyes 2–0-mål som definitivt avgjorde matchen. ÖSK är obesegrat efter två segrar och tre oavgjorda så här långt i allsvenskan.

- De har mycket boll och vi får försvara mycket i andra halvlek. Men vi skapar ändå chanser och gör två mål och vinner med 2–0, så vi är nöjda, säger Örebros Filip Rogic till C More.