Ewing har lämnat sjukhuset efter positivt test

Glädjande nyheter kommer från Patrick Ewing. Basketlegendaren, som smittades av coronaviruset, har fått lämna sjukhuset.

ANNONS

Basketlegendaren Patrick Ewing testades förra veckan positivt för covid-19. Tillståndet för den 58-årige före detta New York Knicks-spelaren var så pass nedgånget att han behövde läkarvård.

”Jag vill berätta att jag har testat positivt för covid-19. Viruset är allvarligt och bör inte tas lättvindigt. Jag vill uppmana alla att hålla er säkra och ta hand om er själva och era nära och kära”, skrev han på Twitter.

LÄS MER:Ewing drabbad av covid-19: "Ta hand om er"

Men nu kommer positiva nyheter kring Patrick Ewing. Hans son, Patrick Ewing Jr, meddelar nämligen på Twitter att legendaren har fått lämna sjukhuset.

"Jag vill tacka alla läkare och all sjukhuspersonal för att de tagit hand om min far, och även alla vars tankar och böner som har nått oss sedan han fick diagnosen", skriver han och tillägger:

ANNONS

"Min far är nu hemma och är på bättringsvägen."

Patrick Ewing spelade i New York Knicks i 15 år mellan 1985 och 2000. Under karriären, som avslutades i Orlando Magic 2002, vann han bland annat två OS-guld med USA 1984 och 1992.

LÄS MER: Fyra nya klubbrekord i Frölunda i år: "Vill inte ha proppmätta spelare"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS