Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Erik Skoglund förd akut till sjukhus

Proffsboxaren Erik Skoglund fördes, under fredagskvällen, akut till sjukhus efter ett sparringpass hemma i Nyköping. Det rapporterar Sportbladet. – Jag vet inte hur allvarligt det är, säger stallchefen Nisse Sauerland till tidningen.

I slutet av september föll svenske boxaren Erik Skoglund mot Callum Smith under World Boxing Super Series i Liverpool. I november kom sen nyheten att Nyköpingsboxaren skulle få gå en match om WBC:s silverbälte i supermellanvikt mot Rocky Fielding i en gala i London, något som senare blev inställt.

I skrivande stund har han ingen ny match garanterad.

Under fredagen höll den svenske boxningsstjärnan på med sparring när han, akut, fick föras med ambulans till Nyköpings lasarett. Det rapporterar Sportbladet

– Jag vet inte hur allvarligt det är och i nuläget är det bäst att inte spekulera, säger stallchefen Nisse Sauerland till tidningen.  

"I kontakt med Eriks familj"

 

Till Expressen säger Erik Skoglunds pr-kontakt, Edward Roff, att man inväntar uppdateringar.

– Vi kan knappt säga någonting alls. Jag har inte mer information än att han efter träning, en sparringsession, fördes till sjukhus. Stallchefen är i kontakt med Eriks familj och väntar på en uppdatering från dem. Innan dess kan vi inte kommentera saken eller spekulera i vad som har hänt, säger han.

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.