Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Djurgårdens Haris Radetinac (tv) och Malmös Martin Olsson under måndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Djurgården och Malmö FF på Tele2 Arena.
Djurgårdens Haris Radetinac (tv) och Malmös Martin Olsson under måndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Djurgården och Malmö FF på Tele2 Arena. Bild: Christine Olsson/TT

Enorm MFF-besvikelse: "Ska inte hända"

0–4 borta mot Djurgården.
Under all kritik, menar Malmö FF-spelarna.
– Det är fansen vi får be om ursäkt till, säger Martin Olsson.

Oscar Lewicki, Søren Rieks, Johan Dahlin, Niklas Moisander, Adi Nalic och Anders Christiansen på skadelistan. Veljko Birmancevic och Lasse Nielsen sjuka. Isaac Kiese Thelin, Ola Toivonen och Jo Inge Berget har dragits med skadebekymmer och inledde på bänken.

Det slutade med 0–4 borta mot Djurgården för Malmö FF.

Manfallet till trots, för dåligt konstaterar Toivonen.

– Inte bra så klart, herregud. Vi tillhör Malmö FF, 0–6 på två matcher (0–2 mot AIK senast) är inte tillräckligt bra, säger han.

"Studsar inte vår väg"

Toivonen fortsätter:

– Det studsar inte vår väg om man säger så. Nu visar det verkligen hur det är att spela i en storklubb när det gungar, vem som är beredd att stå där och prestera.

På presskonferensen sade MFF-tränaren Milos Milojevic att förlusten var förnedrande.

Erdal Rakip håller med.

– Tråkigt, att vi förlorar så här stort ska inte hända.

TT: Hur kan det hända?

– Jag tycker vi börjar bra första 25–30, sen får de in en boll lite tursamt. I andra halvlek får de in en fast situation och när trean kom kändes det som att bubblan dog lite i laget.

– VI måste hålla huvudet högt och jobba vidare mot nästa match. Jag vet inte vad jag ska säga mer.

Ber om ursäkt till fansen

Martin Olsson:

– Det var inte tillräckligt bra. Vi måste bara bita ihop. Det är många matcher kvar att spela. Vi har ingen stress, ingen press, men det är surt för fansen som kom. Det är fansen vi får be om ursäkt till.

Olsson fortsätter:

– Det är inte kul, definitivt inte. Vi vill vinna varje match, men just nu är det bara att säga att det var en dålig dag på jobbet. Vi kom inte upp i nivå.

MFF är femma i tabellen med 15 poäng på kontot efter nio spelade omgångar. Härnäst väntar Häcken på hemmaplan.