Enkel seger för Khamzat Chimaev efter skandalen

Den svenske MMA-fightern, Khamzat Chimaev, ställde till med en skandal inför sin fight mot Nate Diaz och fick en ny match istället. En match som han vann utan problem.
– Jag mördade killen, säger han.

ANNONS
|

Han missade invägningen inför mötet med Nate Diaz och blev därför petad från den matchen. Istället fick svenske Khamzat Chimaev ”nöja” sig med att möta Kevin Holland.

Ett möte som han vann utan problem.

Segern gör att Khamzat Chimaev nu är obesegrad i tolv raka matcher. Något som borde göra att chansen på den där titelmatchen fortfarande finns.

Om han nu bara kan sköta sin vikt ...

– Jag bryr mig inte om den skiten. Jag mördade killen. Min doktor stoppade mig men ingen kan stoppa mig, säger han och fortsätter:

– Läkaren tvingade mig att dricka vatten. Jag skulle kunna dö i buren. Jag kan dö hemma i min säng. Jag dör i buren. Jag lever i buren nu. Den är mitt hem. Jag ska ta allt ifrån er, killar.

ANNONS

Självförtroendet är det inget fel på heller. För på en fråga om vilken viktklass han ska satsa på, mellanvikt eller weltervikt kom svaret blixtsnabbt.

– Jag går för båda viktklasserna. Tar båda bältena. Jag dödar alla. Jag har alla vapen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS