Watfords Gerard Deulofeu, höger, satte 1–0 och spelade fram till 2–0 borta mot Norwich. Bild: John Walton/AP/TT

Elva raka utan seger – då vann Watford

Efter elva raka ligamatcher utan seger tog Watford en efterlängtad trepoängare i bottenmötet med Norwich i Premier League-fotbollen.

Watford vann med 2–0 på bortaplan efter att ha fått en drömstart med mål redan i andra matchminuten. Spanske anfallaren Gerard Deulofeu drev bollen framåt på egen hand efter att ha stulit den från en Norwichspelare och satte bollen med vänstern.

Inbytte Andre Gray klackade sedan vackert in det andra målet med högern i 52:a minuten, på passning från Deulofeu. Watford höll sedan tätt i andra halvlek, trots att belgiske försvararen Christian Kabasele fick sitt andra gula kort och visades ut i 65:e.

Tack vare säsongens första seger i ligaspelet lämnar Londonlaget jumboplatsen och lyfter två tabellplaceringar, till 18:e plats. Norwich faller en placering (från 19:e till 20:e) och är ny jumbo.

Rättad: I en tidigare version angavs fel antal ligamatcher som Watford hade spelat utan seger, rätt ska vara elva.