Efter sjukdomen – Lindelöf Nilsson tränar igen

Victor Nilsson Lindelöf, 23, insjuknade inför premiären mot Sydkorea och istället fick Pontus Jansson chansen. Under onsdagen var dock Nilsson Lindelöf tillbaka i träning igen.

ANNONS
|

Pontus Jansson kastades in mot Sydkorea och storspelade efter att Nilsson Lindelöf blivit sjuk. Efter matchen berättade Jansson att det varit många känslor på kort tid.

– Jag är glad men också ledsen för hans skull. Jag blev ledsen över hans reaktion och det var tråkigt. Det var verkligen en omtumlande dag det här. Han skickade ett sms och skrev att jag skulle förbereda mig på spel och att han hade tagit medicin och hoppades spela ändå. Då ringde jag upp och han var ledsen då. Då fick jag själv en tår i ögat så jag gick in till honom på hans rum, sa Jansson då.

ANNONS

LÄS MER: Jesper, 28, bor i landslagsstjärnans lägenhet – spana in lyan i Göteborg

Sedan dess har Victor Nilsson Lindelöf inte tränat med laget och tränade inte under tisdagen.

– I nuläget finns det inget som säger att han inte kan spela. Han är feberfri och känner sig piggare, sa landslagsläkaren Anders Valentin under tisdagseftermiddagen.

LÄS MER: Experterna säger sitt – han ska starta bredvid Granqvist mot Tyskland

När landslaget strax efter 14.00 under onsdagen svensk tid drog igång sin träning i Gelendzhik var Ola Toivonen och Robin Olsen först ut på planen och slog sig ned på en bänk.

Victor Nilsson Lindelöf då? Jo, ha n var tillbaka ute på planen och i träning igen.

ANNONS