Jenny Rissveds har drabbats av en hjärnskakning och tvingas till vila. Arkivbild.
Jenny Rissveds har drabbats av en hjärnskakning och tvingas till vila. Arkivbild. Bild: Robert Henriksson/ TT

Efter kraschen – hjärnskakning för Rissveds

Förra veckan kraschade och OS-guldvinnaren Jenny Rissveds. Nu är det fastslaget att mountainbike-stjärnan drabbats av en hjärnskakning och missar uppladdningen inför kommande säsong.

ANNONS
|

Mountainbikestjärnan Jenny Rissveds drabbades av en hjärnskakning i samband med en krasch i förra veckan, rapporterar Radiosporten.

OS-guldmedaljören från 2016 skrev själv om händelsen på Instagram i helgen och på tisdagen konstaterades skadan.

26-åringen, som efter omständigheterna mår bra, skulle ha inlett säsongen i Schweiz senare i augusti, men i stället har hon blivit ordinerad vila. Det är ännu oklart hur länge Rissveds blir borta från cykelsporten.

"Jag har verkligen njutit av att träna och sitta på min cykel på senare tid. Så för att vara ärlig är jag lite ledsen just nu", skrev Rissveds på Instagram i lördags och publicerade bilder på henne själv omplåstrad i ansiktet.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS