Duo kan missa Super Bowl efter frisörbesök

Ett frisörbesök kan ha spolierat Demarcus Robinson och Daniel Kilgores chanser att spela Super Bowl på söndag. Nu har nämligen frisören testat positivt för covid-19.

ANNONS
|

Natten mot måndag svensk tid avgörs en av USA:s största matcher för året: Super Bowl. Kansas City Chiefs och Tampa Bay Buccaneers gör upp om den åtråvärda titeln på Raymond James Stadium i Tampa.

LÄS MER:Tom Brady tog Tampa Bay till Super Bowl

Men två av spelarna i Kansas City Cheifs kan missa stormatchen där laget kan försvara titeln från 2020.

Kansas City Chiefs wide receiver Demarcus Robinson kan missa Super Bowl - på grund av ett besök hos frisören.
Kansas City Chiefs wide receiver Demarcus Robinson kan missa Super Bowl - på grund av ett besök hos frisören. Bild: Reed Hoffmann

Demarcus Robinson och Daniel Kilgore besökte frisören och när det visade sig att frisören var coronapositiv är spelarna nu tagna ur träning. Duo får inte träna med laget inför söndagens final och måste lämna negativa tester för att få delta.

Enligt NFL.com har båda spelarna lämnar negativa test men måste alltså göra det igen och sitta i gem dagars karantän innan de får återgå till laget och vara med i Super Bowl. Enligt sajten hade både spelarna och frisören mask när spelarna var där och risken att spelarna smittas anses därför liten.

ANNONS

LÄS MER:7 500 sjukvårdare får gå gratis på Super Bowl

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS