Dplay köper rättigheter från Telia – visar C Mores sportutbud

Här är Discovery Networks nästa jättevärvning. Mediejätten har köpt rättigheter av Telia för att visa C Mores sportutbud.
– Vi är mycket nöjda med att ha nått en överenskommelse med Telia om detta populära innehåll som blir ett bra komplement till Dplays redan starka utbud, säger Discovery Swedens vd Nicklas Norrby i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Mediejätten Discovery Networks har gjort en ny affär. Bolaget meddelar att de förvärvat rättigheter från Telia om att visa C Mores sportutbud på sina plattformar.

C Mores sportportfölj innehåller bland annat SHL, landslagsfotboll och internationell fotboll från Serie A och La Liga. Dessutom har C More förvärvat rättigheterna till Champions League vilket alltså kommer kunna ses i Dplays utbud framöver.

Dplay visar C Mores sportutbud

– Exakt hur paketeringen kommer att se ut är inte klart än. Det här är en viktig och bra affär som gör Dplay till en attraktiv tjänst, säger Discovery Networks tillfälliga kommunikationsdirektör Jessica Linnman till Aftonbladet.

Discovery Swedens vd Nicklas Norrby:

ANNONS

– Vi är mycket nöjda med att ha nått en överenskommelse med Telia om detta populära innehåll som blir ett bra komplement till Dplays redan starka utbud.

Till den här säsongen förvärvade Discovery även rättigheterna till allsvenskan och superettan i fotboll.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS