Diego Balleza säljer bilder på Only Fans – för att nå OS

I Mexiko drog man in stödet för landets simmare. Detta löser Diego Balleza genom att sälja innehåll på sajten Onlyfans.
– Jag har tjänat bra hittills, säger han till nyhetsbyrån AP.

ANNONS

Det började som en tvist mellan det internationella simförbundet och idrottskommissionen i Mexiko. Det slutade med att kommissionen tidigare i år valde att dra in det månatliga stödet för landets simmare.

Det drabbade många, inte minst Balleza. Simhopparen, som sedan ett tag tillbaka haft siktet inställt på OS 2024 i Paris, fick då bli kreativ för att kunna finansiera sitt idrottande.

Därför startade han ett konto på sajten Onlyfans – där kreatörer skapar innehåll, oftast av erotiskt slag, som man sedan säljer.

”Pengarna är osäkra”

Enligt nyhetsbyrån AP får den som vill ta del av hans bilder och videos, åtminstone 136 respektive 26 till antal, betala 15 dollar i månaden. Det motsvarar ungefär 160 svenska kronor.

ANNONS

Någonting många verkar vara sugna på.

– Jag kom på idén att starta en Onlyfans när jag letade efter möjligheter att tjäna pengar. Jag försörjer min familj och jag har räkningar att betala. Där kan du ladda upp vad du vill. Pengarna jag nu får från Onlyfans är väldigt osäkra, men jag har tjänat bra hittills, säger Balleza i en intervju med nyhetsbyrån.

Det indragna stödet motsvarande ungefär 18 000 kronor i månaden. Balleza har tidigare ett VM-brons på sin meritlista.

LÄS MER:EM-silver till Nilsson Garip i Polen

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS