Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

"Det påminner mig så väldigt mycket av Matilda"

Mattias Hargin förlorade sin fru Matilda Rapaport i en lavinolycka. Nu stöttar han Anna Holmlunds familj efter olyckan. ”Sänder all kraft och styrka till Anna och alla anhöriga”, skriver han på sin blogg.

I juli gick Matilda Rapaport bort efter att ha hamnat mitt i en lavin i Chile. Sedan i måndags ligger den svenska skicrossstjärnan Anna Holmlund fortfarande nedsövd på sjukhus och tillståndet bedöms fortfarande som allvarligt.

LÄS ÄVEN: Nya uppgifterna kring Holmlunds tillstånd

Mattias Hargin har följt händelseutvecklingen kring Anna Holmlund och nu stöttar han Holmlunds pojkvän Victor Öhling Norberg och hennes familj.
”Jag blir som alla självklart väldigt berörd av det som hänt Anna Holmlund, känslorna rörs om lite extra, det påminner mig så väldigt mycket av Matilda och jag kastas tillbaka i känslorna då jag befann mig i Chile. Så jag sänder all kraft och styrka till Anna och alla anhöriga, tänker på er!”, skriver Hargin på sin blogg.

LÄS ÄVEN: Ny krasch – ännu en svensk åkare till sjukhus

Trots att han förlorade sin fru Matilda i somras så har Mattias Hargin stått redo i slalombacken och är bäste svensk såhär långt under säsongen med en sjätte och en nionde plats.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.