Danny Kelly Jr sköts till döds framför sin familj

Den amerikanska boxaren Danny Kelly Jr var på väg till ett julfirande med sin familj när en bil körde förbi och sköt honom till döds. Han blev 30 år gammal.

ANNONS
|

Det var på julafton när den amerikanske proffsboxaren Danny Kelly Jr var på väg till ett firande i Maryland, USA, med sina tre barn och sin flickvän, som han sköts ihjäl. Enligt polisen ska en annan bil åkt upp jämsides med Kellys och börjat skjuta mot honom. Han träffades och hittades skottskadad i förarsätet, en stund senare dödförklarades han på sjukhuset, skriver flera internationella medier.

– Det här är en absolut hjärtskärande förlust för Mr Kellys familj och vänner, säger David Blazer vid Prince George's County polisavdelning.

Polisen söker nu efter bevis och undersöker om det kan vara tal om ”road rage”, alltså att skytten blivit arg under färden och avfyrat i vredesmod, skriver New York Post.

ANNONS

Polisen eftersöker också vittnen från händelsen och har gått ut med en belöning på 25 000 dollar, motsvarande 228 000 kronor, för uppgifter som kan leda till ett gripande.

Kellys flickvän och barn klarade sig alla oskadda utan skador efter attacken.

Kelly hade under sin karriär tio segrar, varav nio på knockout, tre oavgjorda matcher och en förlust. Han blev 30 år gammal.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS