Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Daniel Sturridge hund Lucci blev kidnappad under fotbollsstjärnans vistelse i Los Angeles. Bild: Privat/Instagram
Daniel Sturridge hund Lucci blev kidnappad under fotbollsstjärnans vistelse i Los Angeles. Bild: Privat/Instagram

Daniel Sturridges hund kidnappad under inbrott

Fotbollsstjärnan Daniel Sturridges vistelse i Los Angeles har utvecklats till en mardröm. Detta efter att någon brutit sig in hos honom och stulit hans hund Lucci.
– Ni kan få pengar, det handlar inte om pengarna, förklarar en desperat Sturridge på Instagram.

Daniel Sturridge vann Champions League med Liverpool i maj – men står numera utan kontrakt. Just nu har 29-åringen dock andra, mer hjärtskärande, problem att tänka på än var han spelar fotboll till hösten.

Under anfallarens vistelse i Los Angeles har någon nämligen brutit sig in och stulit stjärnans hund Lucci, berättar Sturridge själv på Instagram.

– Någon bröt sig in i huset i Los Angeles och tog min hund. Den som vet vem som bröt sig in, jag betalar dig vad som helst, jag är fullkomligt allvarlig, säger en uppriven Sturridge i videon.

– Jag vill veta vad fan det är som pågår. Hur kan man bryta sig in i ett hus och ta någons hund? Är ni galna? frågar sig stjärnan.

Sturridge förklarar att han inte bryr sig om de pengar som också stals vid händelsen, och att tjuvarna kan få ännu mer av den varan – bara hunden återfinns.

– Ge tillbaka min hund. Ni kan få pengar, det handlar inte om pengarna. Om det handlar om pengarna så kom hit och vi betalar. Det är inga problem, fortsätter Daniel Sturridge.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.