Därför tvingades Charlotte Kalla ställa in Mästarnas mästare

Charlotte Kalla skulle tävla i SVT:s Mästarnas mästare men tvingades ställa in sin medverkan. Anledningen? En skada under inspelningen av Renées brygga.
– Jag kände direkt att det var en hård smäll, säger det tidigare skiddrottningen till Sportbladet.

ANNONS
|

När SVT i höstas presenterade deltagarna till Mästarnas mästare 2023 var Charlotte Kalla, som avslutade skidkarriären efter säsongen 2021/2022, ett av namnen.

Några veckor senare tvingades dock 35-åringen lämna återbud på grund av en revbensskada.

Nu berättar hon mer.

För Sportbladet berättar den förre skidstjärnan om olyckan under inspelningen av Renées brygga: hon trillade av en bananbåt i skärgården.

Olyckan, som skedde drygt två veckor innan avresa för inspelning av Mästarnas mästare, fångades inte på film så kommer inte vara en del av avsnittet när det sänds på TV4 men Kalla berättar för Sportbladet:

ANNONS

– Allt gick så snabbt, men jag tror att jag ramlade på sidan och fick armbågen mot revbenen. Vatten är hårt, mycket hårdare än man tror. Jag kände direkt att det var en hård smäll, säger 35-åringen.

Klar för Let’s dance

Trots smällen fortsatte Kalla inspelningen.

– Det var inte skönt att skratta och röra sig efter det. Det var konstigt, för just efteråt så tänkte jag: Äh, jag ska åka vattenskidor också! Så jag åkte vattenskidor efter fallet, men vet inte hur jag klarade av det.

Dagen efter åkte Charlotte Kalla till Göteborg för konsert med Håkan Hellström på Ullevi.

– Det gjorde så jävla ont att röra sig där. Men jag blev kanske lite mjuk av alkoholen i kroppen, säger Charlotte Kalla om konserten.

Dock tvingades hon alltså ställa in sin medverkan i Mästarnas mästare.

I december kom besked att Charlotte Kalla ska tävla i TV4:s Let’s dance 2023.

LÄS MER:Charlotte Kalla klar för "Let's dance"

LÄS MER:Här är de klara deltagarna i Let's dance 2023

LÄS MER:Charlotte Kalla om Anja Pärsons ord inför Mästarnas Mästare

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS